• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Az új Land Rover Defender a TopGear.com Awards két díját is bezsebelte: az „Év Autója” (’Car of the Year’) cím mellett a „Fékezhetetlen Erő” (’Unstoppable Force’) címet is elnyerte.

 

 

 

A világszerte elismert TopGear.com Awards bírái többek között azért méltatták az új Defendert, mert az egyik legszívósabb jármű ma az utakon, emellett az eredeti ikonikus Land Rover méltó utódja, egy igazi 21. század autó, amely minden terepen remekül teljesít.

Jack Rix, a Top Gear Magazin szerkesztője így nyilatkozott:  „Az „Év Autója” címet csak a legjobbak legjobbika nyerheti el. […] A Land Rover a legkeményebb és a legjobban teljesítő terepjáró, amit valaha teszteltünk, emellett egy kifinomult, jól felszerelt családi autó […]”

A Defender az idei évben bemutatott új járművek szoros versenyében végzett az élen.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy az új Defenderünk elnyerte a Top Gear „Év Autója” díját. Már a tervezés elején az volt a szemünk előtt, hogy tiszteletben tartsuk a Defender örökségét és megőrizzük valódi hitelességét, ezen felül szerettük volna biztosítani azt, hogy teljesen megfeleljen a mai folyamatosan fejlődő világnak […]” – mondta Nick Rogers, a Jaguar Land Rover termékfejlesztésért felelős igazgatója.

 

 

A megállíthatatlan

A Land Rover és a Top Gear a díjátadás apropóján összefogott, hogy a gyakorlatban is bizonyítsák, a Defender valóban megérdemli a „Fékezhetetlen Erő” címet. Az extrém erőpróba célja az volt, hogy megmutassák a Defender szerkezetének erősségét, ezért egy daruról, 60 méter magasból három 110-es Defendert lógattak le egymáshoz kötve. A legfelső Defendernek így mintegy 8 tonna súlyt kellett elbírnia.

Az új Defendert eddig több mint 40 globális elismeréssel díjazták. A Top Gear díjain kívül magáénak tudhatja többek között a Motortrend 2021-es az „Év SUV-ja”, az Autocar „Legjobb SUV 2020” és a Parker „Legjobb Off-roader” díját is.

 

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.