• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Január 1-jétől változnak az autópálya matricák árai.

Az új E-matrica árak:

Ezenkívül február 1-jétől az eddig autópálya matricával közlekedő autóbuszok és lakókocsik is áttérnek a használatarányos HU-GO útdíjfizetésre. A HU-GO díjfizetésre kényelmes és megbízható megoldás az OBU Easy fedélzeti eszköz, amelynek működéséről és előnyeiről itt olvashat bővebben

Az egynapos matrica érkezése:

Az egyik legérdekesebb változás a 2024 március 1-jétől bevezetésre kerülő egynapos matrica lesz. Ezt az új matricatípust egy uniós rendeletnek köszönhetjük, amely előírja, hogy minden tagállamnak biztosítania kell a napi matricákat mind a személyautók, mind a nehézgépkocsik számára. Az egynapos matrica ára 5 150 forint lesz.

Lesznek új, fizetős útszakaszok is 2024-ben

Az új fizetős szakaszoknak köszönhetően Jász-Nagykun-Szolnok és Békés vármegyékre is megvásárolhatóvá válik a megyei matrica 2024-től.
Emellett jövő évtől fizetni kell majd a következő szakaszokon is:
• M30-as Miskolc észak és Miskolc dél közötti szakasza,
• M6-osra Bátaszék és az M6-M60 csomópont között,
• M0-s autóút M1 és M5, valamint M4 és M3 közötti szakasza,
• M44-esre a Lakitelek/Tiszakécske csomóponttól Békéscsabáig,
• M4-esre Jászberénytől Abony-északig és Abony-kelettől Szolnok-nyugatig,
• M76-osra Balatonszentgyörgytől Keszthely-Fenékpusztáig.

Mindezek figyelembevétele mellett érdemes átgondolni, hogy az éves országos matrica, a megyei matricák vagy az időkorlátozott országos matricák közül melyik a legkedvezőbb választás számunkra. Egy jó döntéssel jelentős összeget takaríthatunk meg! Segítségünkre lehet ebben a Skyguard E-matrica kalkulátora, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen tervezze meg matrica vásárlását céges és magánútjaihoz, valamint meghatározza, milyen matricákra van szüksége az adott évben. Az interaktív térképen kijelölheti az útvonalát, és a számoló táblán ellenőrizheti, mennyit takaríthat meg, ha nem az éves országos matricát választja.

Amint megtalálta az Ön számára legmegfelelőbb 2024-es autózási megoldást, akár elővételben is az megvásárolhatja matricáit. A legegyszerűbben ezt online megtenni, gyorsan, kényelmesen és teljesen biztonságosan. A Skyguard ügyfelei a Skyguard Smartkey mobilalkalmazás segítségével könnyedén kezelhetik e-matrica vásárlásaikat.

Azok, akik a kényelmet és biztonságot értékelik, aktiválhatják az E-matricaŐr szolgáltatást az applikáción belül. Ez a szolgáltatás automatikusan és bírsággaranciával vásárolja meg a szükséges e-matricát, amennyiben az adott útszakon haladó Ügyfelünk nem rendelkezik érvényes matricával.

2023-12-26 Címkék: , , , , ,
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.