• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Míg mi magyarok annak örülhetünk, hogy jövőre jön a hétüléses modell a Bentaygából, így igénybe vehető lesz rá a nagycsaládos kedvezmény, addig a londoni üzletemberek az öltönyük bélésével harmonizáló modelleket, Dallasban pedig cowboyok számára a kalapjuk illő limitált szériás Bantaygát kínálnak.

Hiába no, eltérő igényekhez eltérő modellek – ha már luxus, legyen testreszabott!

London

A luxus jegyében a londoni Huntsman szabóműhely, a kézműves szabászat királya, a londoni elit exkluzív öltönykészítője dolgozott össze a Bentley-k egyedire szabásáért felelős Mulliner céggel. A kooperációban készült széria két változatot kínál, Businessman és Sportsman felszereltséggel. Mindkettőben hagyományos fa és a Huntsman öltönyök felsőkategóriás anyagaival bevont betétek vannak. A Business széria különleges kiegészítője egy sakktábla a hátsó ülésen utazóknak, amihez sakkfigurák egy Huntsman szövettel bevont fiókban várakoznak a játékos kedvű utasokra a könyöklőben. Nem lesz belőle tömegtermék, összesen öt példányban készül, négy a Business és egy darab a Sportsman változatban, és mind az öt a V8-as benzines Bentayga erőforrással lesz elérhető és kizárólag csak Londonban.

Texas

A gyártó trió sajátos: az angol luxusmárka texasi kereskedése, a Mulliner tuning műhely és a Stetson kalapgyártó manufaktúra közös alkotása a Bentayga Stetson Edition.

A jómódú cowboyok paripájának szánt különleges Bentaygát háromféle színben kínálják, melyeket a Stetson ikonikus cowboy kalapjai ihlettek: az Onyx a fekete 100X El presidente típushoz, a Dark Cashmere a drapp Boss of the Plainshez, a White Sand pedig a fehér Silverbellyhez passzol.

A nagymenő cowboyokat igazi texasi hangulat fogadja a kabinban: a tevebőr és az égetett tölgyfa-díszítések elegánsak és a műszerfalnál elhelyezett furnérozott borostyán fabetét se mutat rosszul. A steppelt varrás még elegánsabbá teszi és a kézműves jelleget erősíti. Természetesen a márkajelzések sem maradnak le, hogy mindenki tudja mivel van dolga.

A Bentley Bentayga Stetson Edition csak a texasi kereskedésben kapható és kimondottan jómódú vadnyugati hősök számára készült, hiszen az ára 246 578 amerikai dollár, ami nagyjából 74 millió forintnak megfelelő összeg.

2019-12-06
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Prémium berendezések szerelése

  Jó hír a TESLA tulajdonosoknak!
  Már Magyarországon is elérhető az AMPTech
  prémium eszközök beszerelése!

  – Automata csomagtartó nyitó
  – Ajtó behúzó
  – Mozgásérzékelő modul
  – Automata kilincs
  – Elektromos csomagtér nyitó

  A kifejezetten a TESLA számára kifejlesztett AMPTech tuningkomponenseket
  a legszigorúbb szabványok szerint fejlesztették és tesztelték.
  4 év vagy 80 000 km garancia!

  ×

  Ne jelentsen gondot elektromos autói
  otthoni töltésének elszámolása!

  Skyguard E-Car manager

  Rendelje meg a Skyguard E-Car Managert, mellyel leegyszerűsíti
  és megoldja az elektromos autók otthoni töltésének elszámolását!

  ×

  Üzemeltesse egyszerűbben
  és költséghatékonyabban gépjármű flottáját!

  Skyguard Digitális Flotta-menedzsment

  Smart Rent szolgáltatásunkkal kulcsos autói kezelését 100%-ban digitalizálhatja.
  Kollégái okostelefonjuk segítségével foglalhatják, nyithatják/zárhatják a gépjárműveket.