• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Nem túlzás azt állítani, hogy az elektromos autózás terén jelenleg forradalom zajlik. Európában pár éven belül megsokszorozódhat az elektromos autók száma. Ezzel párhuzamosan egyre nő az elektromos autók kínálata is. Megmutatjuk kedvenceinket a 2021-ben várható újdonságok közül:

 

Tesla Model Y

 

Fotó: Tesla

Evidens a sort a Tesla-val kezdeni. A Model Y az Egyesült Államokban már elérhető és várhatóan a jövő év  első vagy második negyedévében Európába is megérkezik.  Sőt, ha minden igaz, az Európába szánt Model Y-ok már a berlini Gigafactoryban fognak készülni.

Külsőleg az Y nagyobb, mint a 3-as: hosszabb, szélesebb és magasabb is.  Letisztult belső tér, rengeteg üvegfelület, 15 colos érintőképernyő jellemzi; az utastér tágas, akár hét személy és csomagjaik szállítására is alkalmas. A második sor minden ülése síkba hajtható, szabad teret biztosítva sífelszerelésnek, bútoroknak, bőröndöknek és még sok minden másnak.

 

Nissan Ariya

 

Fotó: Nissan Global Newsroom

 

A Leaf népszerűségét követően logikus lépésként érkezik a Nissan új e-autója, az Ariya. Túl sok közös nincs bennük Leaffel, az elektromos crossover a futurisztikus, határozottan jóképű dizájnt egyesíti a tágas és kényelmes belső térrel – mindezt 480 kilométeres hatótávolságával.

Japánban 2021 közepétől lesz elérhető 14,5 millió forintos alapáron, Európában 2021 végére várható az érkezése.

 

Mustang Mach-E

 

 

Több próbálkozást követően 2021 végén debütál a Ford első elektromos autója, a Mustang Mach-E.  A 830 Nm-es hajtáslánca a gyártó szerint 5 másodperc alatt gyorsítja majd 0-ról 100 km/h-ra. A hatótávolsága is kiemelkedő, akár 600 kilométeres hatótávolságot tud biztosítani a 98,8 kWh kapacitású akkumulátorcsomag. Ehhez a tudáshoz szemrevaló, sportos külső dukál, összkerékhajtás, no és tágas belső tér. Az Egyesült Államokban átszámolva 13 millió az indulóára, a hazai ár egyelőre nem ismert.

 

Mercedes-Benz EQA

 

Fotó: Daimler Media Site

 

Az autó a Mercedes-Benz EQ családjának új tagjaként debütál majd. Az SUV modell jövőre kerül majd forgalomba, két, összesen 200 kilowatt teljesítményű elektromos motorral, amelyekkel az EQA 5 másodperc alatt képes lesz a 0-100 km/h sprintre. A 60 kWh-s akkumulátorral 450 kilométeres hatótávot érhet el egy feltöltéssel az autó. Vezeték nélkül és fali töltőről is tölthető, gyorstöltéssel 10 perc alatt 100 kilométerre elegendő áramot tud felvenni.

 

Audi e-tron GT

Érkezik az e-tron család harmadik tagja. Az e-tron és az e-tron Sportback után jön az e-tron GT. A külső gyönyörű, a technológia pedig a Porsche Taycann öröksége. Az összteljesítménye várhatóan 590 lóerő lesz, ennek hála a 0-100 sprint 3 másodperc alatt teljesül majd. A hatótávolsága 488 kilométeresre várható, az indulóára 30 millió forint körül lesz.

 

2020-12-16
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!