• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Karácsony közeledtével sok autógyártó készít szuper kisfilmeket, persze az autóik szereplésével. Eredetiségben nincs hiány, az Audi rendre elképesztő képi világgal operál, a Chevy megpróbál megríkatni, Mustang a humorra épít, a Lamborghini pedig egy gyereknek ad elképesztő ajándékot. Mutatjuk a kedvenceinket!

Az AUDI karácsonyi reklámjaiban feltűnik a Télapó is. Sőt, egyfajta Mikulás evolúciónak lehetünk szemtanúi, amelyik a 2018-as Audi reklámfilm klasszikus Mikulásával kezdődik…

… és a 2021-es kisfilmben egy James Bondra hajazó Mikulással folytatódik. Úgy tűnik 2018 óta a Télapó élete határozott fordulatot vett, a rénszarvasok már csak riadtan bámulnak a reflektorfénybe.

A Chevrolet rendre a szentimentalizmusra épít, idén egy Oscar-díjas rendezővel forgattak megható rövidfilmet, melyben egy ’66-os Impala hozza elő a családi emlékeket.

A Mercedes filmjeiben sem kell nélkülöznünk a Mikulást, sőt, náluk a kiskutya is must have szereplőnek tűnik. A 2018-as reklámfilmben egy golden retriever kölyök miatt kell a Mikulás útját megszakítani:

Az idei Mercedes reklámban pedig egy corgie kölyköt felejt otthon a jó öreg nagyszakállú és bizony Mrs. Santa menti meg egy gyerek karácsonyát – persze egy Mercedes volánja mögött ülve.

  A Toyota idei kisfilmje nem mesevilágba repít, sokkal inkább egy idilli valóságot idéz: egy nagypapa keresi unokájával a Mikulás házát, az unoka kézzel rajzolt térképe alapján. Igazán szívet melengetőre sikeredett:

A Mustang filmje kimondottan a humorra épít, Chevy Chase és a Griswold család jelenik meg benne. A Karácsonyi vakáció c. filmből jól ismert família kivonul a ház elé, hogy megtekintsék, ahogy a családfő élesíti a ház karácsonyi díszkivilágítását. Hogy mi történik ezután? Kiderül a filmből, de annyit elárulhatunk, hogy egy Mach-E – nek is köze lesz a végkifejlethez…

A Lamborghini videójában egy karácsonyi ajándékátadásba csöppenünk. Egy kisfiú sorra kapja az ajándékokat: gördeszkát, gitárt, majd egy távirányítót egy üzenettel, hogy menjen az ablakhoz. Kint egy Lamborghini Huracan áll, ami úgy tűnik, a gyerek a távirányítójával működik…

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.