• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A Ferrari hamarosan új limitált szériás modellt mutat be saját média csatornáin. A 812 Superfast Gran Turismo különkiadásának már megjelentek az első hivatalos fotói, sőt, a képek mellé adtak pár lényeges infót is, ugyanakkor a járgány a neve egyelőre titok (ugyanakkor a híresztelések szerint a Versione Speciale nevet kapta.)

A 812 Superfast alapjára épülő különlegesség megkapta a Ferrari eddigi legerősebb és legnagyobb fordulatszámú motorját. A 6,5 literes V12-es motor teljesítményét 830 lóerőre hangolták át, és 9000 fordulat/perc helyett 9500/perc fordulatszámon pörög. Ezek a számok még a Ferrari utcai autóinak körében is kirívóak, egyetlen közúti modelljük sem büszkélkedhetett hasonlókkal.

A nyomatékot és a valós teljesítményt egyelőre nem tudni, de vélhetően veri a standard modell 2,6 másodperces 0-100-as idejét.

A 812 Superfast limitált szériájának tömege a szénszálas anyagok használatának növelésével tovább csökkent, de még nem tudni, hány kilótól szabadult meg ezáltal. Módosult a karosszéria is, a hátsó szélvédőt alumínium panelre cserélték és örvénykeltő réseket alakítottak ki rajta, a kipufogóvégek a diffúzor két szélére kerültek, nagyobbak a hátsó szárnyak – összességében sokat változtattak az autó arányain.

Belül azonban a limitált kiadású modellek nagyon hasonlítanak az alapmodellhez, csak minimálisak a változások.

Egyelőre nem tudni, hogy csak ezüst-sárga színben lesz-e kapható, sőt azt sem, hogy darab készül belőle. A május 5-i hivatalos debütálásán azonban minden kiderül majd a limitált kiadású modellről.

2021-04-25
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!