Az Auto Securit Zrt. GPS alapú flottakövető szolgáltatásával olyan lehetőséget kínál ügyfelei számára, amellyel ténylegesen kimutatható költségmegtakarítás érhető el. Termékeink és szolgáltatásaink kiváló ár-érték arányának köszönhetően a befektetés már az első hónapokban megtérülhet. Flottakövetés (GPS flottakövetés) szolgáltatás összetétele egyedi ügyféligény alapján kerül kialakításra. Az ügyféligény pontos felmérésében, többéves tapasztalattal rendelkező szakképzett kollégáink állnak ügyfeleink rendelkezésére. Szakembereink az adott cég tevékenysége, gépjármű állományának összetétele és az elvárt megfigyelési adatok alapján, az ügyféllel együttműködve állítják össze egy csomaggá a legoptimálisabb funkciókat.
 
GPS ALAPÚ FLOTTAKÖVETÉS ALAPSZOLGÁLTATÁS

 • online GPRS adatkapcsolat 1 perces belföldi kommunikációval
 • frissített utcaszintű Magyarország térkép
 • pillanatnyi pozíció meghatározás
 • valós idejű nyomkövetés
 • útnyilvántartás
 • magán, céges út különválasztás

GPS ALAPÚ FLOTTAKÖVETÉS KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

 • sofőrazonosítás (többféle megoldással)
 • üzemanyag mérési technológiák (többféle megoldással)
 • LCD tasztatúra pl. sofőrazonosításhoz, elektronikus menetlevélhez, üzenetváltáshoz, tevékenységi kódok és munkaszámok rendszerbe juttatásához
 • raktérhőmérséklet figyelés
 • raktérajtó nyitás figyelése
 • nemzetközi roaming (Magyarországon kívüli online kapcsolathoz)
 • E-útdíj fizetéshez adatszolgáltatás
 • flottakövetési rendszerből kinyert információk ügyviteli rendszerbe történő exportálása
 • Motorblokkolás lehetősége GSM technológián keresztül, ha a jármű 36 km/h alatt van
 • egyedi, speciális igények megvalósítása

GPS ALAPÚ MEGOLDÁSOK SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ FLOTTÁHOZ − SKYGUARD ÜZLETI FLOTTAMENEDZSMENT, FLOTTAKÖVETÉS (GPS FLOTTAKÖVETÉS)

Flottakövetés (GPS flottakövetés) rendszerünk célja, hogy vállalatok, intézmények, cégek számára lehetőséget teremtsen a felmerülő költségek racionalizálására a cégautók kihasználtságának nyomon követésével, illetve az üzemeltetési paraméterek pontos ellenőrzésével. Alacsony havi üzemeltetési költségű, felhasználóbarát rendszerünkkel könnyedén megvalósítható a magán és céges út elkülönítése. Nagy pontosságú digitális térképek, statisztikák, diagramok segítik a járművek mozgásának teljes kontrollját. Skyguard flottakövetés (GPS flottakövetés) révén nemcsak a kommunikációs költségek és az irodai adminisztráció csökken, hanem rakománya biztonságos célba érését is garantálhatja. A felügyelet alá vont járművekbe fedélzeti egységet építünk. Az eszközökről szerverünkre érkeznek az egyes adatok, jelzések, amelyeket rendszerünk automatikusan fogad, rögzít és feldolgoz. Rendszerünket kis, közepes, illetve nagy járműparkkal rendelkező cégek számára is ajánljuk, mivel szolgáltatásunk gyors, biztonságos és költségkímélő adathozzáférést biztosít az üzleti élet szereplőinek.

Internetes kezelőfelületen a nap 24 órájában ellenőrizheti gépjárműflottája aktuális helyzetét, bejárt útvonalait és számos további állapotjellemzőt (pl.: megállás, haladás, ajtónyitás, POI látogatás). A rendszer lehetővé teszi saját Point of Interest-ek definiálását (pl. telephelyek, ügyfelek). A kiválasztott jármű megtett útvonala elektronikus útnyilvántartás formájában is megjeleníthető. Lehetősége van napi, heti, havi, valamint éves útnyilvántartás készítésére. A járműről készült útnyilvántartás tartalmazza a gépjárművezető nevét, az elindulások, megállások helyét és idejét, a megtett távolságot, a menetidőt, az állásidőt, valamint az üzemanyag-felhasználással kapcsolatos információkat. Az útnyilvántartás kinyomtatható és elektronikus úton eltárolható, amelynek segítségével kontrollálható, szerkeszthető az üzletlátogatási terv. Amennyiben a járműflotta mozgásán kívül szükségesnek látja a hivatalos és a magánutakat elkülöníteni, a futásteljesítményt, a fogyasztási adatokat kontrollálni, úgy a megfelelő kiegészítő segítségével rendszerünk képes ezen adatok kinyerésére, rögzítésére és megjelenítésére is.
 
GPS ALAPÚ MEGOLDÁSOK 3,5 TONNA FELETT

Az Auto Securit Zrt. a NUSZ által akkreditált és auditált bevallási közreműködő. Ez alapján ügyfeleinknek lehetősége nyílik arra, hogy E-útdíj bevallását az Auto Securit Zrt. által üzemeltetett Skyguard flottakövetési rendszerének felhasználásával végezze. Internetes flottakövetési rendszerünk adminisztrációs felületén a nap 24 órájában ellenőrizheti teherjármű flottája aktuális helyzetét, a bejárt útvonalakat és számos további járműállapot-jellemzőt. Lehetősége van napi, heti, havi, valamint éves útnyilvántartás készítésére. A jármű menetadatai a felhasználói felületen megjeleníthetők. A járműről készült elektronikus útnyilvántartás tartalmazza a gépjárművezető nevét, az elindulások, megállások helyét és idejét, a megtett távolságot, a menetidőt, az állásidőt, valamint az üzemanyag-felhasználással kapcsolatos információkat, amelyek exportálhatók. Mindezek mellett a járműadatok grafikusan is megjeleníthetők az internetes felhasználói felületen. A jármű archivált adataiból különböző statisztikák készíthetők, például napi sebesség-idő grafikon, fogyasztás-diagram, tachográf korong.

A 3,5 tonna feletti gépjárművek Skyguard flottakövetési rendszerének előnyei közül ki kell emelni, hogy megvalósulhat a teherjárművek mozgásának, működésének teljes ellenőrzése mellett az üzemanyag-felhasználás ellenőrzése is. Fontos érv a költséghatékony flottakövetési rendszerünk használata mellett, hogy vállalatirányítási rendszerekhez történő illesztés/csatlakoztathatóság biztosított. Ráadásul azonnal érzékelhetően csökkennek az adminisztrációs terhek. Amennyiben a járműflotta mozgásán kívül szükséges az üzemanyag-fogyasztás, a raktérhőmérséklet, a sofőrazonosítás, vagy éppen a raktérajtó nyitás ellenőrzése, úgy a megfelelő, speciális kiegészítő segítségével rendszerünk képes ezen adatok kinyerésére, rögzítésére és megjelenítésére is.

Üzemanyag-felhasználás mérése: Gépjárműpark összetételétől függően ügyfeleink számára különféle mérési eljárásokat biztosítunk, amellyel megvalósítható mind az alacsony fogyasztású, mind az extrém magas pillanatnyi fogyasztást generáló járművek teljes kontrollja.

Saját szintmérő jeleinek felhasználása, GPS gépjárműkövetés: Lehetőség van a gépjárműbe gyárilag beépített üzemanyagszint jelző analóg jelének megjelenítésére. A mért adatok pontosítása egy speciális kalibrációs eljárással történik. Ennek eredményeképpen kiszűrhetők a mérési bizonytalanságok (pl. üzemanyag kilengés).

Utólagosan beépített szintmérő jeleinek felhasználása, GPS gépjárműkövetés: Flottakövetési rendszerhez illeszthető folyadékszint távadó, amely a jármű üzemanyagtartályába építve folyamatos információt továbbít a központi egység felé. Külső tartállyal rendelkező járműbe építésével pontosan ellenőrizhetővé válik a tankolások mennyisége, helyszíne, időpontja, és az aktuális üzemanyagszint.

FMS/CAN-BUS adatok felhasználása: A gépjármű saját can hálózatában megtalálható információk felhasználásával lehetőség nyílik ezen információk kinyerésére. Ez jelenthet üzemanyagszintet, elégetett üzemanyagot, de akár tengelyterhelést, és gyakorlatilag minden olyan információt, melyet a jármű saját komputer rendszere monitoroz.

Utólagosan beépített átfolyásmérő felhasználása: A flottakövetési rendszer az üzemanyag átfolyásmérő segítségével folyamatosan méri a gépjárművek által felhasznált üzemanyag mennyiségét. Ez a mennyiség a útnyilvántartásban megjelenik, és így a ténylegesen felhasznált üzemanyag összehasonlítható a gépjárműbe tankolt mennyiséggel. Alkalmazható minden hagyományos soros és köradagolóval szerelt diesel motorhoz. Beépítése az üzemanyagtank és a tápszivattyú közé történik. A mérés során figyelembe veszi a visszafolyó üzemanyag mennyiséget is, így a mérés pontosabb adatokat szolgáltat az üzemanyagszint jelzésnél.

Sofőrazonosítás: GSP flottakövetés során a sofőrazonosítás többféle módon történhet. iButtonnal, fixen telepített számtasztaturával, LCD kijelzős tasztaturával vagy mobil applikáció segítségével.

Raktérajtó nyitás figyelése: Gépjármű raktérajtajának nyitását és zárását mágneses szenzor érzékeli és a fedélzeti egység rögzíti. Amennyiben a raktérhőmérséklet ezen tartományból kilép, az eseményt a rendszer rögzíti és naplózza.

Raktérhőmérséklet figyelés: Az eszköz folyamatosan figyeli, hogy a raktérhőmérséklet a felhasználói felületen definiálható hőmérséklet-tartományon belül van-e. Amennyiben a raktérhőmérséklet ezen tartományból kilép, az eseményt a rendszer rögzíti és naplózza.

Kövesse nyomon flottáját a könnyen kezelhető Skyguard felületen: Rendszerünk felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik internetes és telepíthető alkalmazással egyaránt. Értékesítőink akár többszöri oktatással, felkészült műszaki support csoportunk pedig gyors és hatékony segítségnyújtással alapozza meg partnereink rendszereinkbe vetett bizalmát.
 
GPS ALAPÚ FLOTTAKÖVETÉSI MEGOLDÁSOK BÉRAUTÓK/LÍZINGELT FLOTTA ESETÉN

Hogyan igényelheti vissza a lízingdíj Áfa-ját? A Magyar Közlöny 140/2011 számában megjelent a 132.paragrafus törli az Áfa törvény 124 par.2/a pontját, mely az adólevonást korlátozó rendelkezés hatályon kívül helyezése eredményeként a közlekedési eszközök bérbevétele –ide értve a nyílt végű lízinget is– kapcsán áthárított adóra az áfa tv. 120. § rendelkezése alkalmazandó.  Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az adóalany a személygépkocsi bérleti díjának Áfa tartalmát olyan mértékben vonhatja le, amely mértékben az adóköteles gazdasági tevékenységet szolgálja. Az adóalanynak erre a célra alkalmas megfelelően vezetett hiteles útnyilvántartással alá kell támasztania.

Növelje ügyfelei elégedettségét prémium minőségű szolgáltatással, hogy üzleti partnereinek további versenyelőnyt adhasson!

GPS alapú flottakövetési megoldásunk gépjárművédelemmel is kombinálható. Biztosítja a járművek feletti nagyobb kontrollt és lehetővé teszi a mérhető, paraméterezhető flotta költséget. Segít az átlátható flottaüzemeltetéshez, hiszen adatot szolgáltat a cégenkénti megtérülési számításokhoz (kopás, agresszív használat, kilométer felhasználás). A fenti érvekből világosan következik, hogy megéri az Ön lízingcégénél is bevezetni rendszerünket. Kérje kedvezményes ajánlatunkat lízingbe adott összes járművére!
 
GPS ALAPÚ FLOTTAKÖVETÉSI MEGOLDÁSOK VEGYES FLOTTA ESETÉBEN − GPS GÉPJÁRMŰKÖVETÉS

Vegyes flotta esetében GPS gépjárművédelem, GPS gépjárműkövetés GPS flottakövetés rendszerünket ajánljuk, melyet egy csomagban érhet el. Ez professzionális párosítás, amellyel egyszerre ellenőrizheti és védheti flottája összes tagját. Professzionális gépjárművédelmünk használatával mindig biztonságban tudhatja hivatali autóját, hisz operátor központunk az év minden napján  24 órában készen áll arra, hogy egy esetleges járműlopás esetén azonnal megkezdjék az intézkedést. Auto Securit Zrt. flottakövető szolgáltatásával olyan lehetőséget kínál ügyfelei számára, amellyel ténylegesen kimutatható költségmegtakarítás érhető el. Termékeink és szolgáltatásaink kiváló ár-érték arányának köszönhetően a befektetés már az első hónapokban megtérülhet. Skyguard flottakövetési rendszere több mint GPS alapú nyomkövetés. Társaságunk közel 20 éves tapasztalatát ötvözi szakemberei sokéves gyakorlatával. GPS flottakövetési rendszer bevezetése nagymértékű költségmegtakarítást eredményezhet, amelyhez megfelelően kiválasztott flottakövetési szolgáltató elengedhetetlen. Komplett megoldásokat kínálunk a cégautók, a munkagépek és a szállítóeszközök kihasználtságának optimalizálására, valamint a költségek hatékony csökkentésére. Szolgáltatásrendszerünk gyors, biztonságos és mindenki számára testre szabható megoldást biztosít kis, közepes, illetve nagy járműparkkal rendelkező cégek számára is.
 

Tovább a GPS flottakövetési csomagok oldalra!