1997 A magyar műholdas gépjárművédelmi piacon az első cégként jelentünk meg, s azóta is tartjuk meghatározó szerepünket a magyar gépjárművédelmi szektorban a flottamenedzsment egyik meghatározó szolgáltatójaként – szolgáltatásunk színvonalának és ügyfeleink hűségének köszönhetően.
1998 Az Auto Securit Zrt. együttműködési szerződést kötött az Országos Rendőr-főkapitánysággal, valamint a Határőrség Országos Parancsnokságával. Ennek eredményeként a szolgáltatásunkba bevont gépjárművek számára azonnali rendvédelmi intézkedés vált elérhetővé éles riasztási esemény bekövetkezése esetén.
1999 A Porsche Hungaria-val kötött szerződésünk alapján, Magyarországon egyedülálló módon, az AUDI gépjárművek szériális műholdas gépjárművédelmi beszállítói, továbbá az együttműködés kapcsán vezető gépjárművédelmi beszállítói lehettünk a Volkswagen márkának is.
2004 Elindítottuk skyguard®team flottamenedzsment szolgáltatásunkat. A GPS alapú, internetes járműkövető szolgáltatásunk használatával a gépjárműflotta mozgása pontosan nyomon követhető, regisztrálható és ellenőrizhető a nap 24 órájában. Több tízmilliós beruházással kialakításra került a 2010-es EU szabványoknak megfelelő belövés- és betörésbiztos központ, amely az év 365 napján 24 órában rendelkezésre álló Felügyeleti (operátori) és a legfejlettebb info-kommunikációs hátterű informatikai központot foglalja magában.
2010 Megjelennek GOLD 2010 és DIAMOND 2010 modernebb technológiai elven működő skyguard® rendszereink. Elérhetővé válik a GSM blokkolás ellen még magasabb védelmet nyújtó GPRS Watch szolgáltatásunk.
2013 A legmodernebb technológiák adta lehetőségeket a kornak megfelelően maximálisan a biztonság szolgálatába állítva megjelentek legújabb gépjárművédelmi rendszereink, melyek telepítéséhez nem szükséges riasztó megléte vagy telepítése. A rendszerek a jármű állapotjellemzőit a CANBUS hálózatából nyerik ki.
2014 A gépjárművédelmi rendszereinket továbbfejlesztettük, immár elérhető a GPS alapú parkolás.
2015 A gépjárművédelmi rendszereink mobil applikációval kerülnek kiegészítésre, megkönnyítve ezzel az azonosítási folyamatot, növelve a védelmi szintet. SmartKey rendszereink használata során számos további kényelmi funkciót kínálunk partnereinknek.

 

Tovább a kapcsolat oldalra!