• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A Volkswagen Golf népszerű modell, annyira, hogy már 50 éve töretlen a sikere. Az 60 szülinap alkalmából a gyártó bejelentette a frissített nyolcadik generációt. A Golf mindig is a megbízhatóságáról volt hírek és a mostani újításokkal még vonzóbbá vált.

A leglátványosabb változás a formatervezésben található, bár a Golfot továbbra is könnyű felismerni az első pillantásra. Finomították a fényszórókat, amelyek most jobban illeszkednek a hűtőmaszkhoz. A hátsó lámpák nem változtak formailag, de most új világítási elemekkel rendelkeznek, és a lökhárítók légbeömlőit is átszabták.

A belső térben csak kisebb módosításokat végeztek, de a legkiemelkedőbb újítás az érintőképernyő elrendezése. Most kiemelkedik a középkonzolból, különálló paneleken a műszeregységtől. A kijelző mérete függ a felszereltségtől, de minden változat a korábbinál gyorsabb, logikusabb infotainment rendszerrel rendelkezik.

A Volkswagen reagált a vásárlók visszajelzéseire is. Az érintőképernyő alatti hőmérsékletállító sáv most éjszakai világítással rendelkezik, és a kormánykerékről eltávolították a túlérzékeny érintőgombokat, helyettük hagyományos kapcsolókat alkalmazva.

A motorkínálat is alaposan átalakult. A háromhengeres 1.0 TSI helyére a négyhengeres 1.5 TSI lépett, elérhető 115 vagy 150 lóerős változatban. Mindkét motorhoz választható a hétfokozatú duplakuplungos váltó, és mindkettő mellé jár egy 48 voltos mild hibrid rendszer is. Emellett megtartották a 2.0 TDI dízelmotort is, 115 vagy 150 lóerővel.

A plug-in hibrid változatok is frissültek, az akkumulátor kapacitása jelentősen megnőtt, így a Golf akár 100 kilométert is megtehet elektromos üzemmódban. A Golf GTE teljesítménye 272 lóerőre növekedett, és most erősebb, mint a GTI.

A Golf továbbra is rendelkezésre áll a különböző változatokban, beleértve a Golf Variant kombit is. A Golf R egyelőre nem kapott frissítést, de további változatok bemutatására várhatunk a következő hónapokban.

Az elmúlt 50 év során több mint 37 millió Golfot értékesítettek, és a frissített modellel szeretnének minden esélyt megragadni a sikert folytatása érdekében.

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.