• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Elsősorban a városi fiataloknak készül a Honda első európai elektromos kétkerekűje, az EM1 e. A tervek szerint 2025-ig még további minimum tíz elektromos motorkerékpár bevezetésére számíthatunk a Hondától, és 2040-ig a teljes motorkerékpár-kínálatukat karbonsemlegessé teszik.

Nagyon jól kitalált koncepcióról beszélünk, kompakt méretű robogó akár két személyt is elbír (bár nálunk ezt a jogszabályok nem teszik lehetővé).  Legnagyobb sebessége 45 km/óra és 41,3 km-es hatótávolság megtételére képes. A legszuperebb ötlet a Honda Mobile Power Pack e: névre keresztelt cserélhető akkumulátorcsomag, amely egyszerűen kiszedhető, így könnyen tölthető a lakásban.

A teljesen lemerült akkumulátor maximális feltöltéséhez kb. 6 óra szükséges, 25%-ról 75%-ra viszont kevesebb mint 3 óra alatt feltölthető. Az akkumulátorcsomag a Honda tesztjei alapján akár 2500 alkalommal is újratölthető anélkül, hogy számottevően csökkenne kapacitása.

Az ülésmagasság mindössze 740 mm, a jármű 95 kg-os saját tömege a 10 kg-os akkumulátort is magában foglalja.

Alapfelszereltség az ülés alatti tárolórekesz, amely elnyel egy kisebb bevásárlást, az USB-aljzat, és a csomagtartó konzol.

Norvégiában 600-700 ezer forintnak megfelelő áron kerül majd értékesítésre, vélhetően az ár nálunk ennél valamivel magasabb lesz.

2023-05-19
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Mindenekelőtt szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket a türelemért és támogatásért, amelyet az elmúlt időszakban kaptunk.

  Az Önök együttműködése és megértése kiemelkedő fontosságú számunkra, melyből rengeteg energiát kaptunk, köszönjük.

  A napokban történt technikai kimaradást sajnáljuk, elkötelezettek vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkat mihamarabb újra a megszokott színvonalon biztosítsuk.

  A köszönetünk mellett ígérjük, hogy továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy Önöket minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki.

  Auto Securit Zrt.