A Skyguard okostelefon alkalmazással kiegészítve most még hatékonyabb védelmet nyújthat autójának. A hagyományos kódkártyáját a legmodernebb kommunikációra cseréltük fel, így ügyfelünk Android illetve iOS alkalmazás segítségével, várakozás nélkül azonosíthatja magát. Okostelefonos (mobil applikációs) megoldásunknak köszönhetően nem kell többé a kódkártyát állandóan magunknál tartani, hiszen a telefon biztosítja az azonnali összeköttetést a gépjármű védelmi rendszer és az autótulajdonos között.

Mobil applikációnkat egyedi azonosítással láttuk el. Gyorsan, mindössze egy gombnyomással parkolhat a mobil parkolási szolgáltatás segítségével. Nemcsak a GPS alapú parkolást teszi lehetővé a Skyguard mobil applikációja, hanem számos további kényelmi funkciót biztosít. Skyguard SmartKey okostelefon alkalmazás Android és iOS applikáción keresztül  teszi elérhetővé a sikeres azonosítást követően a biztonsági, illetve kényelmi funkciókat. Az okostelefonos alkalmazás ráadásul azonosító eszköz nélkül biztosít olyan funkciókat, mint a sofőrazonosítás és az autó indítás engedélyezése. Az alkalmazás állapotjelző paneljén továbbá megtekintheti a gépjárművel kapcsolatos egyéb információkat, mint aktuális pozíció, gyújtás állapota, riasztó állapota, akkumulátor töltöttség, valamint hogy parkolási övezetben tartózkodik-e a gépjárművel és a parkolási szolgáltatás igénybe vehető-e stb.

Az okostelefonos alkalmazásunkat a Skyguard SmartKey Gold és a Skyguard SmartKey Diamond vagyonvédelmi csomagjaival illetve az OBU City termékcsalád legtöbb többségével is tudja használni.

 

Tovább a Skyguard mobil applikáció oldalra!