A  műholdas gépjárművédelem modern, biztonságos védelmet nyújt a gépjármű-tulajdonosok számára. Számos mechanikus védelmi megoldást követően jelent meg Magyarországon a műholdas gépjárművédelem. A megoldások kidolgozásában, a legújabb technológia alkalmazásában élen jár a Skyguard: műholdas gépjárművédelem egyik legfontosabb piaci szereplője. Az elmúlt évben naponta átlagosan közel 20 gépjárművet loptak el Magyarországon. Skyguard csapata tisztában van azzal, hogy Önt különleges kapcsolat fűzi gépjárművéhez, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy professzionális műholdas gépjárművédelem rendszerével megvédje féltett kincsét. Szerelőink közel 20 éve professzionálisan telepítik műholdas gépjárművédelem rendszereinket, meghaladva a 40 ezer – javarészt prémium kategóriás járműbe történő – eszköz beszerelést is. Telepített műholdas gépjárművédelem rendszereink átadása során különös figyelmet fordítunk a használatával kapcsolatos információk átadására az egyszerű és biztonságos használat érdekében.

  • Olyan GPS gépjárművédelmi megoldást keres, amiben megbízhat?
  • Nem bízik az elektronikus autóriasztóban vagy a kormányzárban?
  • Prémium minőségű műholdas gépjárművédelemmel óvná értékes gépjárművét?

GPS műholdas gépjárművédelem, illetve a GPS műholdas technológiának  köszönhetően már minden biztonságra törekvő gépjármű-tulajdonos megóvhatja értékét az autótolvajoktól. Műholdas gépjárművédelem rendszerek közül is kiemelkedik a Skyguard műholdas gépjárművédelem, mivel számos kényelmi szolgáltatással teszi prémium megoldássá a műholdas gépjárművédelmet.
 

AZOKNAK A GÉPJÁRMŰ-TULAJDONOSOKNAK AJÁNLJUK A SKYGUARD MŰHOLDAS GÉPJÁRMŰVÉDELM MEGOLDÁSAIT, AKIK IGÉNYLIK A 0-24 ÓRÁS, AZONNALI ELÉRHETŐSÉGET

Operátor központunk és műszaki ügyfélszolgálatunk ugyanis 0-24 órában, az év összes napján ügyfeleink rendelkezésére áll. Amennyiben Önnek fontos, hogy egy esetleges riasztás, a riasztó bekapcsolása utáni intézkedés haladéktalanul megtörténjen, válassza: Skyguard műholdas GPS gépjárművédelem szolgáltatást!
 

MIÉRT A SKYGUARD MŰHOLDAS GÉPJÁRMŰVÉDELEM RENDSZER A LEGJOBB MEGOLDÁS?

A műholdas, GPS alapú gépjárművédelmi rendszer fokozott biztonságot nyújt a gépjármű ellen irányuló különféle tolvajlási, rablási módok ellen. Műholdas GPS járművédelem legfőbb célja, hogy a gépjárműlopást megakadályozza. Skyguard műholdas gépjárművédelmi rendszer a riasztó jelzését követően azonnali jelzést küld a Skyguard műholdas távfelügyeleti rendszer operátor központjába. Felügyeleti központunk az év minden napján, napi 24 órában készen áll arra, hogy fogadja és feldolgozza a gépjárműről érkező riasztásokat és ügyfeleink hívásait, indokolt esetben azonnali intézkedést kezdeményezzen. A 24 órás diszpécserszolgálat szakemberei az autólopás megakadályozása érdekében azonnal közbeavatkoznak. A szintén 0-24 órában működő Skyguard  műszaki asszisztencia szolgáltatás Magyarország egész területén biztosítja a védelmi rendszer esetleges meghibásodása esetén történő gyors és hathatós javítást.
 

SZEMÉLYGÉPKOCSIK JÁRMŰVÉDELME, GSP JÁRMŰVÉDELEM

Arra az autóra, amire vágytunk, ami megóv minket hosszú utazásokon és a napi munkába járást is megkönnyítheti, vigyázni kell. Olyan felszereltségű, színű, márkájú, amitől különlegessé, egyedivé vált. Meghálálja azt az egyedi gondoskodást, melyet  a Skyguard műholdas járművédelem biztosít személyautók számára. A sofőrazonosítás, a határátlépés figyelés, a GPRS és GPS zavarás elleni védelem olyan szolgáltatásaink, melyek méltán érdemelték ki ügyfeleink elismerését.
 

MOTOROK ÉS HAJÓK GPS JÁRMŰVÉDELEME

Hatékony járművédelmi megoldás a motorok védelmére a Skyguard bike védelmi rendszer. Így a hazai motoros társadalom számára is elérhető az a műholdas helymeghatározáson alapuló motorvédelem, amely motoros ügyfeleink számára nagyfokú biztonságot nyújt. Skyguard bike végső funkcióit a prémium motorokat forgalmazó importőrökkel folytatott konzultációk során alakítottuk ki. Skyguard gépjárművédelem speciálisan hajók védelmére kialakított, egyedi szolgáltatási csomaggal is igényelhető. A motoros hajók, vitorlások, jachtok számára kifejlesztett termékcsalád olyan GPRS kommunikációval rendelkező eszköz, amely a vízi járművek energiaellátó rendszerétől függetlenül üzemelve működtethető. GSP járművédelem rendszer offline felügyeleti rendszerként is használható. Amennyiben Ön gépjárműve professzionális védelméről kíván gondoskodni, tekintse át webáruházunkban speciálisan személygépjárművek védelmére fejlesztett Skyguard műholdas gépjárművédelmi szolgáltatási csomagjainkat és válassza ki azt, amelyik autója professzionalizmusához legjobban illik!

Tovább a Skyguard gépjárművédelmi csomagok oldalra!