• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Az autógyártók minden évben Dél-Kínában, a Kantoni Autószalonon  mutatják be a kínai piac számára jelenlegi ajánlataikat és jövőbeli terveiket. Itt mutatkozott be az idén a Buick koncepciója, a GL8 Flagship (azaz zászlóshajó).

© Buick

© Buick

A méretes panorámatető alatt hatalmas belső tér található melynek stílusa és kialakítása egy társalgó mintájára készült, teaasztallal, többféle üléselrendezést kínálva. A GL8 Flagship a praktikum helyett a luxusra helyezi a hangsúlyt, az utastér ötletes és látványos, az érdekes formák a hatalmas üvegfelület mellett határozottan csábítóak. Mindössze négyszemélyes, ugyanakkor a négy utas elképesztő komfortot kap, így a GL8 minden korábbinál kényelmesebb utazást ígér.

© Buick

© Buick

© Buick

© Buick

 

A sofőr egy 30 hüvelykes kijelzőt, valamint a kormányon egy érintőképernyőt kap, no meg egy heads-up kijelzőt, mindezt egy középkonzol nélküli nyitott térben. Tegyük hozzá, hogy koncepcióautó révén a GL8 a fejlett önvezetési képességekre apellál.

© Buick

Az egyterű ajtói – a légellenállás minimalizálása érdekében- hagyományos kilincsektől és visszapillantó-tükröktől mentesek. Az első ajtók hagyományosan nyílnak, a jobb oldali hátsó sínen csúsztatható, a csomagtér ajtaja pedig oldalra nyílik.

© Buick

A Buick a hajtásláncról egyelőre nem sokat árult el, de azt már tudni lehet, hogy a GL8 lesz az első olyan jármű a Buick kínálatában, amely egyszerre bír Super Cruise autonóm vezetési rendszerrel és a V2X intelligens mobilitási technológia legfejlettebb változatával.

2021-12-03
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!