• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Az egész sztori úgy kezdődött, hogy valaki egy igazán elegáns Ferrarira vágyott… És a történet végére az exkluzív megrendelés alapján egyetlen példányban elkészült a BR20.

A kétüléses kupé platformját az összkerék-hajtású GTC4 Lusso adta, de az eredeti formát teljesen átszabták. A dizájn az ’50-es, ’50-as évek Ferrari kupéit idézi, de határozottan nem nosztalgiaautó.

© Ferrari

Az alapjául szolgáló négyüléses GTC4Lusso két hátsó ülését eltávolították,  a lámpái lejjebb kerültek, több teret hagyva a motorháztetőnek.

© Ferrari

A pilótafülke kávébarna belsővel bír és természetesen itt is minden egyedi.  A barna bőr és a két árnyalatában használt szénszálas díszítések csak ebben a modellben jelennek meg. A GTC4Lusso hátsó ülései helyére egy tölgyfából készült poggyásztartó került.

© Ferrari

 

© Ferrari

A Ferrari nem osztott meg sok infót a BR20 technikai részleteivel kapcsolatban, de a GTC4Lusso paramétereiből kiindulva vélhetően egy 3 literes V12-es szívómotor van benne összkerék-meghajtással, a motor 690 lóerőt és 697 Nm maximális nyomatékot képes leadni. A hivatalos adatok szerint a szuperautó 3,4 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára.

Általános gyakorlat, hogy az egyedi autók árát nem teszik közzé, így történt ez a Ferrari a BR20 esetében is. Mindenesetre csodás lehet, amikor a Ferrari csak neked tervez autót, a kívánságaid szerint…

2021-11-12
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!