• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Hétüléses utastérrel, az elsőtől az utolsó csavarig megújulva, friss formatervvel érkezett a Mitsubishi népszerű SUV-jának negyedik generációja.

© Mitsubishi

A Mitsubishi Outlander 2001 óta van a piacon és világszerte kedvelt modellnek számít. Bemutatása után nagyon hamar, mindössze 5 évvel később már érkezett is a második generáció és 2012-ben a most futó harmadik generációt is piacra dobták. Ez utóbbiból már a kezdetek óta készül tölthető hibrid verzió is (Outlander PHEV), ez volt az első a külső forrásból tölthető hibrid szabadidő-autók közül. Okos lépés volt, hiszen ahogy várni lehetett, sikert aratott a kedvező fogyasztású, környezetbarátabb SUV.

© Mitsubishi

Az új Outlander dinamikus új külsőt kapott, a gyártó itt használja először a Dynamic Shieldet, ezt a jellegzetes, új orrkialakítást. A dizájn egyszerre sugall komoly teljesítményt és megnyugtató védelmet. A Mitsubishinél eddig nem használt platformra épült (a Renault-Nissan Szövetség által biztosított CMF alapra) ugyanarra, amire a Nissan Rouge/X-Trail is. A jármű hossza és tengelytávolsága egyaránt nőtt, így az utasoknak nagyobb tér áll a rendelkezésére.

© Mitsubishi

A benzinmotoros kivitel alapáron hét üléssel érkezik, a második sor 4:2:4, a harmadik 5:5 arányban osztott és a padlóba hajtható. Az utastér minőségét sokkal jobbnak ígéri a gyártó, mint az előző generációnál volt. Az alapmodellekben analóg órák és 7 colos kijelző van a kormány mögött, a magasabb felszereltségekhez 12,3 colos monitort adnak, a központi kijelző 9 colos képátlójú.

A Renault–Nissan–Mitsubishi szövetségnek nemcsak a platformját köszönheti az új Outlander, hanem a motort is, 2,5 literes négyhengeres szívómotorjának hála 184 lóerős teljesítménnyel és 245 Nm-es nyomatékkal bír. A CVT-váltós divatterepjáróból első- és összkerékhajtású változat is készül.

© Mitsubishi

2021-02-19
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok