• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Az Aventador alapból nem szaladgál sok az utakon, de az új limitált szériájú SVJ Xago Edition kiadással különösen kicsi az esély, hogy összefuss, hiszen mindössze 10 példányban készül. Ráadásul ezek között sem lesz két teljesen egyforma. 

© Lamborghini

Hogy minek köszönhető az, hogy mindegyik modell más és más lesz? Az olasz márka új szolgáltatása, az Ad Personam virtuális stúdió lehetőséget ad arra a vásárlóknak, hogy a világ bármely pontján igényeikhez szabják a leendő Lamborghinijüket. Lesz persze közös pont, hiszen az exkluzív, hatszögletű dizájnelemek (no és persze a 6,5 literes, V12-es motor 770 LE teljesítménnyel) egységesek lesznek, de minden egyéb a vásárlók ízlésének megfelelően lesz kialakítva.

© Lamborghini

Lássuk először is designt! Az Aventador SVJ Xago Edition a gyártó szerint a Xago a márka hatszögletű formatervezési irányzatának egyik ünnepelt darabja, melynek tervezőit a Szaturnusz Északi-sarkának felhői inspirálták. A hatszögletű dizájnelemek mellé fényes fekete könnyűfémfelnik dukálnak, no meg kontrasztos varrású sportülések.

© Lamborghini

A 770 lóerős és 720 Nm-es szívómotoros V12-es Aventador SVJ 2,8 másodperc alatt gyorsul nulláról 100-ra, a 0-200-as sprintet 8,6 másodperc alatt futja, a végsebessége pedig 350 km/h.

Ekkora teljesítményhez sportfékek dukálnak, melyek 29,8 méter alatt állítják meg a 100-zal guruló járgányt. Az 1525 kg tömegű sportkocsi  finomhangolt aerodinamikai szettet, hétsebességes automataváltót kapott, négykerék kormányzással és adaptív sportfutóművel.

© Lamborghini

© Lamborghini

2020-07-24
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!